Vi hittar det du letar efter.

UPPLEV ETT SMARTARE BILKÖP

I djungeln bland olika bilmärken, drivmedelsalternativ och skatteregler är vår uppgift att hjälpa dig hitta den bil som är rätt för just dig. Börja gärna med att fundera över dina behov;
Vad ska bilen användas till? Kör du mest i korta sträckor i en småstad eller pendlar du? Har du barn eller djur som kräver lite extra utrymme? Behöver du kunna köra släpvagn eller husvagn?
Utifrån dig försöker vi hitta den bil som passar bäst.

Alla våra fordon håller en hög kvalitet, det vet vi med säkerhet eftersom vi alltid gör ett omfattande och oberoende fordonstest innan försäljning. Vi erbjuder dessutom bra villkor och hjälper dig att hitta en lämplig finansieringslösning.

Börja med att fylla i formuläret nedanför så kontaktar vi dig med ett förslag. Givetvis går det bra att endast fylla i de fält som du är säker på, så hjälper vi dig utifrån det.

Vår rådgivning är alltid kostnadsfri och du förbinder dig inte till något genom att skicka in en förfrågan!

Köpa fordon 1

JAG VILL KÖPA

Laddar formulär…

HUR GÅR DET TILL?

Köpa fordon 2

Du är bara 3 steg ifrån din nästa bil

 

1. Fyll i formuläret och första kontakt

Det tar bara några minuter. Eftersom vi har över 25 års erfarenhet av bilförsäljning är vårt mål alltid att du skall få ett så bra och rättvist pris som möjligt!
En av våra Bilmäklare kontaktar dig för att gå igenom dina önskemål och förklarar hur det går till att köpa bil hos oss.

2. Du får förslag från oss

Tack vare vårt breda kontaktnät har vi ofta ett första förslag på ett fordon som passar dig inom 48 timmar. Om du också tycker att det är bra så går vi vidare till nästa steg. Annars letar vi vidare.

3. Sluttest och leverans

Du har äntligen hittat bilen du letat efter! Vi är superglada för din skull och skickar bilen på ett oberoende och noggrant test för att säkerställa att den är i det skick vi vill.
Bilen levereras sen till den plats du valt. Hos oss får du alltid bra garantier och vi hjälper till med ägarbyte, avtal, försäkringar, finansieringslösningar och svarar såklart på de frågor du kan tänkas ha kring ditt nya bilköp.