Kontakta oss 1

Kontakta oss

Hos oss får du all hjälp du behöver för att köpa eller sälja din bil.

Är du intresserad av att köpa bil så erbjuder vi flexibla och goda villkor samt hjälper dig att hitta en lämplig finansieringslösning. Vi utgår från dina behov för att hitta den bil som passar dig bäst. 

Går du i tankar om att sälja din bil? Hos oss får du alltid ett fast pris så du vet exakt vad du får betalt. Du kan även köra vidare med din bil medan vi säljer den.

Öppettider

Vi har inga fasta öppettider utan är alltid flexibla och bokar våra möten på en tidpunkt som passar dig.

Telefontider:
Mån – Fre 08.00 – 17.00
Lör 10.00 – 14.00
010 – 550 00 30

Maila oss:
info@bilmaklarna.se

Kontakta oss 2

Lars Karlbom
VD / Bilmäklare

073-332 17 15

lars@bilmaklarna.se

Kontakta oss 3

Sophie Szabo
Concept manager

010-550 00 30

sophie@bilmaklarna.se

Kontakta oss 4

Björne Andersson
Ekonomi

010-550 00 30

bjorne@bilmaklarna.se

Boka ett möte

Kontakta oss 5
[weforms id=”1204″]
Sophie Karlbom, Concept manager

Om oss

Bilmäklarna Sverige AB

Bilmäklarna är resultatet av många års erfarenhet av bilbranschen. Vi såg behovet av ett nytt, modernt försäljningskoncept som är hållbart ur både ett ekonomiskt och ett miljömässigt perspektiv. Vi kallar det för framtidens fordonshandel.

”Framtidens fordonshandel är när den digitala bilhallen leder till personliga möten med professionell rådgivning och trygga bilaffärer.”

Bilmäklarna är utvecklat för att hjälpa köpare och säljare av fordon att göra en smartare bilaffär. Vi vill sälja rätt bil till rätt kund och till ett rättvist pris. Hos Bilmäklarna har vi som målsättning att varje bil ska användas fram tills en ny ägare tar över. Vårt koncept leder både till bättre bilpriser och att våra kunder kan göra en smart, enkel och trygg bilaffär när du säljer eller köper bil.  

Vi har ett stort kontaktnät med goda möjligheter att sälja, eller hitta köpare, till ett fordon. Vi hjälper dig självklart även att hitta den bil du söker.

– Sophie Szabo, Concept manager