1. Intresseanmälan

Är du intresserad av att sälja ditt fordon? Fyll i intresseanmälan så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även nå oss på:

Växelnummer: 010 – 550 00 30

Mail: info@bilmaklarna.se

Eller smsa till någon av våra Bilmäklares direktnummer: www.bilmäklarna.se/kontaka-oss

2. Värdering 

Tillsammans med dig gör vi en preliminär värdering av ditt fordon.

3. Köpeavtal

Är du nöjd med vårt erbjudande skriver vi ett köpeavtal. Du kör vidare och vi återkommer med en tidpunkt när vi genomför en besiktning av bilen.

4. Slutbesiktning & Pengar på kontot

Efter besiktningen slutför vi köpet och vi sätter över pengar direkt på ditt konto. Vi sköter all administration, ägarbyten och tar över alla garantiåtaganden. Smart, enkelt och tryggt helt enkelt!

Sälja fordon 3 1

Omtanke i varje steg

Vi vill att du skall känna att du gjort en smartare bilaffär när du sålt din bil via oss.
För att uppfylla detta erbjuder vi bland annat:

 • Fast pris
 • Stor flexibilitet
 • Bättre betalt
 • Kör vidare med din bil
 • Ansvarsgaranti mot köparen

Rättvis värdering

För att du ska få rätt pris på bilen använder vi oss av ”rättvis värdering”. Vi ger dig då rekommendationer på vad som skulle kunna åtgärdas på din bil för att ge dig bättre betalt, t.ex:

 • Årlig besiktning
 • Servicerekommendation
 • Rekonditioneringsförslag
 • Reparationsrekommendation
 • Skadeanmälan glas
 • Skadeanmälan vagnskada

Kunden i fokus

Vårt fokus är att utifrån dina behov genomföra din bilförsäljning på ett sätt som passar dig. Vårt mål är att du ska upptäcka hur smart, enkelt och tryggt det är att låta oss sälja din bil – från biltest till försäljning och pengar på kontot.
Om vi inte skulle lyckas sälja din bil till överenskommet pris är vår tjänst självklart helt kostnadsfri.

Framtidens fordonshandel

Upplev det nya, smartare sättet att sälja bil där dina behov prioriteras. Uppdragsförsäljning eller direktinköp väljer du själv, det viktiga är att du gör affären på ett sätt som passar dig. Nöjda kunder är vår viktigaste tillgång.
När vi säljer din bil kan den, om du önskar, användas fram till att nästa ägare rullar vidare i bilen. Lägre omkostnader ger oss möjlighet att betala bättre för din bil – du får mer pengar för bilen.

Vi jobbar med rådgivande försäljning och sätter dina behov i fokus så att vi kan sälja din bil till bästa pris. Tack vare vårt breda kontaktnät och genom att marknadsföra din bil på rätt sätt lyckas vi ofta få till en bra och snabb affär.
Boka ett samtal med en bilmäklare så kan vi hjälpa dig till en smart, enkel och trygg försäljning!

Våra tre nyckelord

Vi har tre nyckelord som vi vill att du skall känna av tydligt när du väljer att låta oss sälja din bil. Du skall känna att du gjort en smartare bilaffär där du fått mer pengar för bilen och dessutom på ett enkelt och tryggt sätt.