Vi söker teamledare med sälj- och personalansvar till våra distrikt runt om i Sverige

Är du en framgångsrik, driven säljare som söker en ny utmaning i säljledande position med möjlighet till utveckling? Har du dessutom ett bilintresse och är nyfiken på motorbranschen? Bilmäklarna- framtidens bilhandelskoncept är på väg att öppna upp bilhandel på ett antal platser i Sverige och söker därför drivna och engagerade teamledare över hela landet. Vi säljer nyare begagnade bilar av samtliga bilmärken och har som policy att kunderna skall göra ett smart, enkelt och tryggt bilbyte.

Om rollen
Som teamledare kommer du ansvara för ett av våra distrikt och vara med att bygga upp ditt säljteam. Du kommer att stå i frontlinjen och vara sälj,-  personal,- och resultatansvarig för ditt team och dess etablering. Du kommer tillsammans med oss på huvudkontoret att jobba proaktivt med bilaffären på ett nyskapande och hållbart sätt. Du kommer att arbeta med bilaffärer av olika bilmärken och årsmodeller genom hela cykeln, från inköp till försäljning. Teamet kommer dessutom arbeta med både person,- transport- och fritidsfordon vilket kräver en bred och god kompetens inom flera områden för teamet som helhet. Förutom en fast säljposition vid en Mekonomenbutik kommer du arbeta mycket på fält för att hitta och kommunicera med kunder. Du guidar din kund genom vårt koncept, produkter och provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa en hög kundnöjdhet.

Din profil
Vi söker dig som är drive och tar initiativ till affärer. Du ska ha en god förmåga att entusiasmera dina teammedlemmar för att skapa ett team där det gemensamma resultatet är viktigare än individuella prestationer och där alla i teamet har fokus på att hitta nya affärsmöjligheter. Som säljare är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Ett krav är att du har minst ett par års erfarenhet av försäljning i arbetsledande position. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Vi strävar efter att hitta en jämn könsfördelning och uppskattar därför kvinnliga sökanden till tjänsterna.
B-körkort fordras.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast och prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande. Skicka därför din ansökan redan idag till info@bilmaklarna.se.

Sophie Karlbom, Concept manager

Om oss

Bilmäklarna Sverige AB

Bilmäklarna är resultatet av många års erfarenhet av bilbranschen. Vi såg behovet av ett nytt, modernt försäljningskoncept som är hållbart ur både ett ekonomiskt och ett miljömässigt perspektiv. Vi kallar det för framtidens fordonshandel.

”Framtidens fordonshandel är när den digitala bilhallen leder till personliga möten med professionell rådgivning och trygga bilaffärer.”

Bilmäklarna är utvecklat för att hjälpa köpare och säljare av fordon att göra en smartare bilaffär. Vi vill sälja rätt bil till rätt kund och till ett rättvist pris. Bilköpare får idag betala onödiga kostnader för outnyttjade billager i stora bilpalats vilket leder till höga bilpriser. Hos Bilmäklarna har vi som målsättning att varje bil ska användas fram tills en ny ägare tar över. Vårt koncept leder både till bättre bilpriser och att våra kunder kan göra en smart, enkel och trygg bilaffär när du säljer eller köper bil.  

Vi har ett stort kontaktnät med goda möjligheter att sälja, eller hitta köpare, till ett fordon. Vi hjälper dig självklart även att hitta den bil du söker.

– Sophie Karlbom, Concept manager