VÄLKOMMEN TILL BILMÄKLARNA SVERIGE

SÄLJA BIL

1. Intresseanmälan

Är du intresserad av att sälja ditt fordon? Fyll i intresseanmälan nedan så återkommer vi så snabbt vi kan! Du kan även nå oss på:

Växelnummer: 010 – 550 00 30

Mail: info@bilmaklarna.se

Eller smsa till någon av våra Bilmäklares direktnummer: www.bilmäklarna.se/kontaka-oss

2. Värdering 

Tillsammans med dig gör vi en preliminär värdering av ditt fordon.

3. Köpeavtal

Är du nöjd med vårt erbjudande skriver vi ett köpeavtal. Du kör vidare och vi återkommer med en tidpunkt när vi genomför en besiktning hos vår samarbetspartner Mekonomen.

4. Slutbesiktning & Pengar på kontot

Efter besiktningen slutför vi köpet och vi sätter över pengar direkt på ditt konto. Vi sköter all administration, ägarbyten och tar över alla garantiåtaganden. Smart, enkelt och tryggt helt enkelt!

KÖPA BIL

Upplev det smarta bilköpet

Så här går det till när du gör ett smartare bilköp:

  • Finns det en bil på hemsidan som du är intresserad av? Kontakta oss så berättar vi mer!
  • Har vi inte en passande bil i lager så kan du lägga in en efterlysning i formuläret nedan, då hjälper vi dig att hitta din framtida bil till ett bra pris!

Omtanke före och efter köp

Hos oss ska alla kunna göra en smart, enkelt och trygg bilaffär. Vi erbjuder därför bland annat:

  • Noggrant testade och kontrollerade bilar av oberoende part
  • Stor flexibilitet
  • Professionell rådgivning
  • Bättre pris på bilen
  • Finansiering som passar dig
  • Bra garantivillkor med köptrygghet

 

HÅLLBAR FORDONSHANDEL

Vi har under lång tid arbetat med att utveckla en hållbar fordonshandel där vi genom rådgivning kring miljö och ekonomi hjälper alla kunder, oavsett plånbok, att köra hållbart. Hållbarhetsfrågan är komplex och under ständig förändring vilket ställer höga krav på oss som fordonshandlare att ge våra kunder bra rådgivning.

Så vi har utvecklat ett Bilmäklarkoncept som vi kallar framtidens fordonshandel. Framtidens fordonshandel är när den digitala kommunikationen och den digitala bilhallen landar i personlig och professionell service med rådgivning kring ett hållbart fordonsägande.  Vi vill se till att det i framtiden säljs färre nya bilar med stor negativ och långvarig miljöpåverkan. Det är alltid bättre och mer hållbart att välja en nästan ny bil istället för helt ny bil med stor och långvarig miljöpåverkan. 

Vi ser även en spännande utveckling av gröna biobränslen där ägare av en dieselbil kan minska sina CO2 utsläpp med hela 90% genom att redan idag köra på HVO100. Detta helt utan att behöva modifiera sin bil. Vi ser på samma sätt att många bensinbilar enkelt och billigt kan minska sina CO2 och CO-utsläpp med uppåt ca 70% genom konvertering till E85. Dessutom halveras kväveoxidutsläppen vid denna konvertering. Vi vill ge alla fordonsköpare relevant rådgivning om hur dom kan reducera sin miljöpåverkan.

BILMÄKLARKONCEPTET FRAMTIDENS FORDONSHANDEL

I utvecklingen av en hållbar fordonshandel såg vi även behovet av ett nytt, hållbart och modernt försäljningskoncept för olika typer av fordon. Idag betalar fordonsköpare en hög kostnad för stora billager som ofta står stilla under lång tid i stora och dyra uppvärmda lokaler. Detta är ur hållbarhetssynpunkt förkastligt och ett slöseri på värdefulla resurser. Med Bilmäklarkonceptet har vi som målsättning att varje fordon ska användas fram tills en ny ägare tar över. Bilmäklarkonceptet är utvecklat för att hjälpa köpare och säljare av fordon att göra smartare bilaffärer både ekonomiskt och miljömässigt. Vi vill sälja rätt bil till rätt kund och till ett rättvist pris. Vi har ett stort kontaktnät med goda möjligheter att sälja, eller hitta köpare, till ett fordon. Vi hjälper dig självklart även att hitta den bil du söker.

Köp eller sälj ditt fordon via oss på Bilmäklarna så hjälper du oss utveckla framtidens fordonshandel som är bra både för miljön och din ekonomi.

– Sophie Karlbom, Concept manager

Sophie Karlbom, Concept manager